Coprta de tesatura, reinventata!

“Orice problema este in fapt o oportunitate deghizata” a spus cel de al doilea presedinte al statelor Unite,┬áJohn Adams. Am simtit-o si noi pe pielea noastra cand producatorul/importatorul nostru de material textil pentru albumele fotocarte a incetat sa mai livreze materialul pe care il foloseam in realizarea albumelor.

Asa ca am pornit la cercetat, sunat, intrebat si am ajuns sa gasim un produs peste asteptarile noastre:

Este un produs net superior din punct de vedere al calitatii, avand o tasatura plina ce oferta un sentiment placut la atingere si o culoare care se preteaza realizarii copertilor de albume digitale fotocarte. Aceasta are un suport foarte solid care impreuna cu supotul buretat creaza un produs premium, un album pe care voi, fotografii profesionisti de eveniment, il veti aprecia cu siguranta.

Coperta din tesatura pentru albumele fotocarte de eveniment se poate personaliza cu passepartout, conferind substanta albumului prin atasarea unui element minimalist de identitate. Recomandam cu mare caldura acest tip de material pentru coperti, atat pentru nunti cat si  pentru botezuri si speram ca si voi sunteti la fel de entuziasmati de acest proiect. Va lasam sa vizionati cateva fotografii cu acest tip de coperta si va rugam sa ne lasti un feedback pe Facebook cat si pe mail.