Albume din Piele

Coperta de piele este trasatura principala a unui album premium.

piele si lemn

2016-07-12-08.11.30-1
15802797_1698770397120482_697922307175219200_n(2)

Insertia de lemn

Combinatia de lemn gravat si piele

Elementele organice sunt cele care dau un aer autentic albumelor noastre. Puteti opta pentru o insertie de lemn de stejar, gravata cu elementele de personalizare pe care le doriti. Deasemenea, cusatura ornamentala poate fi un element de decor care sa aduca un plus de eleganta albumului.

Pielea si lemnul au fost dintotdeauna elemente folosite pentru legarea cartilor. din cele mai vechi timpuri, carturarii au prins intre copertile manuscriselor, franturi de timp. La fel si noi prindem intre copertile albumelor noastre, momentele unice desprinse din evenimentele voastre.

IMG_1314

Coperta de Tesatura

Passepartout in textil

“O fereastra spre trecut” – asa poate fi caracterizat passepartout-ul din coperta de tasatura. Cu un aer modern si linii simpliste, albumul cu coperti din material textil devine o alegere “contemporana” potrivita cuplirilor care au un stil de viata deschis, orientat spre experiente noi.

Album de nunta si botez

Coperta Hardcover

Cel mai mare grad de personalizare

Pentru ca designul acestei coperti va apartine in totalitate, noi spunem ca aceasta e coperta cea mai “personalizabila” din gama albumelor produse de noi. Cu aceasta coperta va puteti exprima liberi… (liberi in limita dimensiunilor copertii) si puteti incerca toate variatiile cromatice si de forma la care va puteti gandi.

Cum comand?

Transfer de date

Ca modalitate de transfer, preferam sa folosim www.wetransfer.com pentru siguranta oferita. Avantajele oferite de cei de la wetransfer sunt : GRATUITATE si CAPACITATE ( pana la 2 Gb). Puteti folosi orice alta modalitate de transfer, atata timp cat o instiintare ajunge la mailulul nostru: fotogruia@gmail.com

Dimensiuni si formate

Formatul in care ar trebui sa trimiteti fisierele este .JPG, iar rezolutia acestora ar trebui sa fie in jurul valorii de 300 ppi (pixeli pe inch). Folositi numai spatiul de culoare RGB, pentru ca este singurul recunoscut de printerele fotochimice. Va rugam sa nu puneti in designul albumului, elemente importante aprope de margine, pentru ca albumul poate suferi o debitare de pana la 5 mm in realizarea sa. Pentru dimensiuni va rugam sa vizitati sectiunea Downloads.

IMG_9621