Albume de nunta, varianta trioAlbum nunta piele

Nunta, eveniment major in viata fiecaruia dintre noi, eveniment major de fiecare data pentru fotograf si videograf. Aproape la fiecare nunta la care am fotografiat, mirii si-au dorit cel putin inca un album fotocarte, pe langa al lor, pe care sa il ofere cadou nasilor sau parintilor.

Am realizat de curand doua albume fotocarte “infratite” cu un DVD cover. Am folosit acelasi material si aceleasi elemente de design pentru cele trei, incercand sa le oferim o uniformitate si un aspect placut, unitar.

Album nunta piele

In afara de materialul folosit, piele naturala de o foarte buna calitate, ca si element comun am folosit o cusatura care sa accentueze si sa intareasca marginile albumelor. Cusatura este realizata cu ata groasa si pas mare diferentiind coperta fata de coperta spate.Album nunta piele

Intre cele doua albume, cel mare fiind 30×60 de cm iar cel mic o copie fidela destinata nasilor, de 20×40 cm, puteti observa diferentierea data de cotor. Albumul mare are un cotor in relief, specific manuscriselor vechi, iar cel mic are un cotor drept, sa zicem mai contemporan. Albumele se pot realiza cu cotor drept sau rotund, reliefat sau nu, in functie de preferintele fotografului si de evenimentul continut.

Album nunta piele

 

Grija pentru detalii este cea care face diferenta intre un album digital care place si unul care doar “multumeste” privirea. In manufacturarea albumelor fotocarte trebuie sa existe, din punctul nostru de vedere, un echilibru intre perfectiunea masinala si micile imperfectiuni care arata ca albumul este lucrat manual. Albumul ar trebui sa aiba un aer de apartenenta, ca si cand ar fi fost, acolo, pe raft, dintotdeauna.

Credem ca acest trio este un produs care face cinste unui fotograf profesionist de nunta care isi pretuieste munca si stie sa beneficieze de pe urma acesteia; la urma urmei suntem implicati intr-un business care tine 90% de estetic si prezentare.

Album nunta piele

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.