Creativitatea este o trasatura impedios necesara artistului, asa ca intr-un moment de inspiratie am creat aceast album unic, cu un design segmentat. Daca atrage sau nu, asta veti decide singuri, insa noi l-am folosit pentru a reflecta povestea a doi miri frumosi si spontani Andreea si Vladimir.

albume digitale fotocarte cu coperta de piele 30x60

Designul copertii atrage prin folosirea de piele marmorata segmentata si cusaturile fine ce imbina bucatile de piele. Aceste trasaturi se remarca atat la nivelul cotorului cat si pe suprafata anterioara si posterioara.

album digital fotocarte

Fata si spatele albumului se diferentiaza prin doua designuri diferite, sectiunea spate fiind mai fragmentata.

album digital fotocarte

Indiferent de felul albumui, grija pentru detalii si rezistenta este primul lucru pe care il avem in gand cand realizam legarea acestuia. In imaginea de mai sus puteti observa ranforsarea cotorului si deschiderea impecabila.

album digital fotocarte

Geometria copertii atrage prin prezenta liniilor si a unghiurilor ascutite.

Dificultatea realizarii acestor tipuri de coperti le face mai “exclusiviste” astfel incat am hotarat sa nu realizam acest tip de coperta pe scara larga. Daca va doriti o astfel de coperta pentru albumele dumneavoastra, va recomandam sa va inarmati cu rabdare 😉

album digital fotocarte

Un altfel de cotor pe care il putem realiza, este cotorul rotund. Acesta este specific cartilor vechi din evul mediu care prezentau un altfel de sistem de legare, oferindu-i albumului un aer vintage.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.