Se pare ca cel mai de succes album ¬†foto digital pe care il producem este albumul “Woodie”, album cu coperta din piele si insertii de lemn personalizate. Va prezentam in fotografiile ce urmeaza un album realizat pentru Cristian Sabau de la www.cristians.ro, caruia ii apartin drepturile de autor asupra designului interior al albumului.
Albumul are colturile rounjite, este cusut cu o ata a carei culori complimenteaza culoarea pielii si are o insertie de lemn de nuc. Lemnul de nuc este pirogravat cu laser, inscriptionat cu initialele mirilor.

album foto digital

album foto digital

album foto digital

album foto digital

Hartia fotografica folosita, este hartie foto de cea mai inalta calitate, procesata prin procedeu fotochimic, cu expunere la lumina. Suprafata hartiei este mata, astfel incat produce cele mai clare rezultate de printare. Deasemenea aceasta suprafata este ideeala impotriva ampretelor care pot ramane in urma vizionarii.

ftg-1028

ftg-1025

ftg-1040

ftg-1031

Pielea intoarsa din care este realizat acest album foto digital da un sentiment unic la atingere si aceasta poate avea trei variante de culoare: Kaki, Maro si Negru. Albumul este complimentat de insertia de lemn personalizabila prin ardere cu laser sau stantare.
Insertia de lemn poate fi pozitionata oriunde pe fata copertii, central sau distal in functie de preferintele fotografului.

ftg-1041

ftg-1046