Acesta este un album digital fotocarte realizat pentru un client al www.fotogruia.ro care si-a dorit un produs premium, clasic si elegant. Evenimentul fiind un botez, a ales o marime intermediara de 30×45 de cm.

www.fotogruia.ro

Paleta de culori a fost una deschisa, asa ca i-am sugerat o culoare crem, precum si face-off-ul tot de aceeasi culoare.

www.fotogruia.ro

Cotorul in relief, deja o semnatura FotoGruia, ofera acestui album digital fotocarte un aer clasic si rezistenta la deschideri repetate.

www.fotogruia.ro

Coperta este realizata in intregime din piele naturala, piele de cea mai inalta calitate, cusuta pentru un plus de eleganta. In afara rolului estetic, coperta mai are si un rol mecanic de aparare impotriva deteriorarii, de aceea ea este captusita cu burete pentru a proteja albumul de factori mecanici.

www.fotogruia.ro

Pentru a spune o poveste unitara, coperta este legata de album printr-un face-off de plus, care uneste atat cromatic cat si fizic albumul de coperta.

www.fotogruia.ro

Legarea albumului este elementul care il face sa iasa in evidenta, linii perfect aliniate, biguire perfecta, taiere rectangulara. Grija pe care o acordam detaliilor este de importanta majora, pentru ca de fapt detaliile fac diferenta. De la primirea fotografiilor, la printerea lor, cat si de la legare la copertare, asupra albumului exista mereu un ochi iscoditor care are grija sa ne apropiem de perfectiune.

www.fotogruia.ro

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

 

prezentare album digital fotocarte cu coperta de piele, face-off, lucrat manual de www.fotogruia.ro